26 aug

Zeven Zotte Zaterdagen

Zeven zotte zaterdagen = zeven zaterdagen met zotte kortingen! Met op
zaterdag 9 september: 9,99% korting op ALLE spellen van 999 Games!
– zaterdag 14 oktober: 20% korting op alle darts, dartboards & accessoires!
– zaterdag 28 oktober: 20% korting op alles van Warhammer, inc verf, boeken en accessoires!

Volg onze Facebook pagina of onze website om te weten te komen wat de volgende zotte zaterdagen zullen zijn!

07 okt

Berenpark spel

In dit vlotte legspel bouwt iedereen aan zijn eigen berenpark. Hoe of waar je tegels plaatst, bepaald welk soort tegel je mag pakken voor de volgende beurt. Wie bouwt de beste dierenverblijven en scoort zo de meeste punten? Nieuwsgierig? Kom het gerust eens uittesten in de winkel!

26 sep

Splendor – Cities of Splendor

Eindelijk is ze er: de langverwachte eerste uitbreiding(en) van het geweldige Splendor! In deze doos zitten 4 expansies, die het spel, elk op hun eigen manier, een andere draai en nog meer diepgang geven. Vanaf nu beschikbaar bij Ingelberts!

19 aug

Back to School 2017

BACKTOSCHOOLFEATURED

Vrijdag 1 september is het weer zover… Voor sommigen een dag om naartoe te leven, voor velen dan weer helemaal niet. Toch kan je het best goed voorbereid beginnen aan het nieuwe schooljaar. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt van papierwaren, schrijfgerief, rugzakken, pennenzakken, … Kom zeker ook de nieuwste collectie van Dakine ontdekken! En omdat wij solidair zijn met de studenten, zijn wij open op maandag 4 september vanaf 10.00 uur. Back to school met Ingelberts wordt ongetwijfeld een succes! Tot dan!

19 aug

L.O.L Surprise popjes

Ontdek de Little Outrageous Littles (afgekort LOL). Deze schattige popjes zitten verstopt in verrassingsballetjes met 7 lagen, met in elke laag een verrassing! De 2e serie alsook de kleinere sisters zijn beschikbaar in onze winkel!

14 jul

Magic: Hour of Devastation

Hour of Devastation is de tweede set van het Magic: The Gathering Amonkhet Block en bevat 184 kaarten. Nicol Bolas is terug in de woestijn van Amonkhet! De Trials of the Five Gods is een sluw plan geweest om de duistere machten van het hiernamaals te laten ontwaken: lukt het jou om de strijd tegen Nicol Bolas te winnen? Vanaf nu verkrijgbaar!

13 mei

Fidget handspinners

Bij ons vind je verschillende soorten/kleuren handspinners. Van effen kunststof spinners tot de beste zwaardere metalen spinners! Prijzen vanaf € 4,99 euro! Elke week nieuwe soorten!

Speelgoed Ingelberts 2017-2018