24 apr

Flush Force

Flush to reveal! Ontdek de nieuwste verzamelrage: Flush Force! Giet water in het reservoir en ontdek welke Flushies je hebt! Er zijn er meer dan 150 te verzamelen. Kom ze snel ontdekken in onze winkel!

05 apr

spel Queendomino release

De langverwachte opvolger van het immens populaire spel Kingdomino komt eraan! Op zaterdag 14 april vanaf 14.00u kan je Queendomino komen spelen in onze winkel. Queendomino baseert zich op hetzelfde principe als zijn voorloper, maar het spel wordt wat tactischer door de komst van ridders, speciale gebouwen en torens. Iedereen die op zaterdag een exemplaar koopt, krijgt een exclusief promokasteel bij het spel!

23 mrt

Cards Against Humanity

“A party game for horrible people”. Cards Against Humanity is het best verkochte partyspel wereldwijd, en ondanks zeer moeilijk te verkrijgen in België, vanaf nu ook (eindelijk) beschikbaar bij ons in de winkel!

18 mrt

Hasbro actie -50%

Van 15/03/2018 tem 08/04/2018 krijg je 50% korting op een 2e product naar keuze! Alle combinaties mogelijk tussen volgende merken: Nerf, Play-Doh, My Little Pony, Transformers en Nerf Nitro!

16 mrt

Schleich Facebook actie

Kom tussen 15 maart en 15 april het rode konijn zoeken dat ergens verstopt zit in onze Schleich schappen in de winkel. Gevonden? Maak snel een foto en post deze op de Facebookpagina van Schleich! Elke week zijn er 3 winnaars die elk een mooi cadeautje twv € 99,99 ontvangen. Kom het rode konijn snel zoeken in onze winkel!

14 mrt

Urban week

Naar aanleiding van het Urban Shoppingweekend in Aarschot, houden wij onze Urban Week in onze winkel! Tussen 17/03 en 24/03 krijgen jullie 10% korting op alle skateboards (en toebehoren) alsook op alle Talens verfspuitbussen!

13 mrt

spel Santorini

In dit zeer hoog gewaardeerde familiespel win je door jouw figuur als eerste op een (nog niet afgewerkte) 3e verdieping te plaatsen. Elke beurt verplaats je en bouw je. Zeer simpele spelregels, maar een fantastisch uitgewerkt spel dat ook geweldig goed speelt met 2 spelers. Dit spel is (eindelijk opnieuw) beschikbaar in onze winkel!

Speelgoed Ingelberts 2017-2018