10 jan

Darts Predator

Ontwikkeld met 3 prominente grip zones over de gehele lengte van de barrel. inspelend op zowel voor, midden als achterkant grippers. De tapse barrels zijn ontworpen om een consistente vingerpositionering te verzekeren. 

13 dec

Azul: Stained Glass of Sintra

Na het fantastische Azul, komt een vervolg! In Azul: Stained Glass of Sintra, bouw je ditmaal geen vloer, maar probeer je om het mooiste glasraam te maken. Net als zijn voorloper, is dit een wondermooi spel, met toch zeer verschillende regels, en net iets meer diepgang. De NL editie komt ten vroegste in maart, maar wij hebben de Engelstalige versie reeds liggen. Aangezien het spel zelf taalonafhankelijk is, is dit van weinig belang. Slechts beperkt beschikbaar!

05 dec

spel Pictomania!

In dit knotsgekke en supersnelle tekenspel speel je zonder teams en zonder wachttijden. Iedereen tekent en raadt allemaal tegelijk! Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door zo snel mogelijk te schetsen én te raden wat andere aan het tekenen zijn.

01 dec

Reef

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de oceaan en ontdek het fabelachtige koraalrif. In dit spel bepaal je zelf de groei van je rif, in grootte en in vorm. Wie laat er de mooiste en meest waardevolle structuur groeien? Kom deze topper nu ontdekken! Een aanrader, en al zeker voor elke liefhebber van Azul, Sagrada, …

29 nov

Spel demodag

Elke eerste zaterdag van de maand is het speldemodag bij Ingelberts! De ideale manier om niet enkel nieuwe pareltjes te ontdekken, maar ook om wat oudere spellen te waarderen! Wij zorgen voor een plaatsje aan tafel en de nodige uitleg. Tot snel! Lees meer

28 nov

Darts Wolfram Infinity

Gebaseerd op de originele Wolfram dart, is de Wolfram Infinity 97% met zijn slanke barrel met iconisch aflopende vorm, sterk verbeterd qua design, grip en algehele prestaties t.o.v. zijn voorganger. Uiteraard beschikbaar bij Ingelberts!

17 aug

spel Hanamikoji

In dit korte tweepersoonspel met, ondanks zeer simpele regels, een mooie diepgang, probeer je geisha’s voor jou te winnen. Elke speler beschikt over 4 verschillende acties, waarvan je elke ronde 1 mag uitvoeren. Heb je op het einde 4 van de 7 geisha’s voor jou kunnen winnen, dan ben je de winnaar! Kom dit geweldige spel zeker eens uittesten in onze winkel!

Speelgoed Ingelberts 2017-2018