14 jul

Magic: Hour of Devastation

Hour of Devastation is de tweede set van het Magic: The Gathering Amonkhet Block en bevat 184 kaarten. Nicol Bolas is terug in de woestijn van Amonkhet! De Trials of the Five Gods is een sluw plan geweest om de duistere machten van het hiernamaals te laten ontwaken: lukt het jou om de strijd tegen Nicol Bolas te winnen? Vanaf nu verkrijgbaar!

13 mei

Fidget handspinners

Bij ons vind je verschillende soorten/kleuren handspinners. Van effen kunststof spinners tot de beste zwaardere metalen spinners! Prijzen vanaf € 4,99 euro! Elke week nieuwe soorten!

02 mei

spel Machiavelli Deluxe

Deze nieuwe editie van het populaire kaartspel Machiavelli bevat het herziene basisspel inclusief de 15 actiekaarten, de uitbreiding “De donkere landen” en een volledig nieuwe set “De donkere figuren”.  Zin om het spel zelf eens te ontdekken? Kom gerust langs, wij hebben alvast een exemplaar open liggen. Vanaf nu verkrijgbaar!

28 apr

Magic The Gathering: Amonkhet

De oase in de woestijn van Amonkhet brengt krijgers voort. Je hebt je hele leven getraind voor een kans om de Trials of the Five Gods te doorstaan en toe te treden tot de elitegelederen van de Worthy. Amonkhet is de eerste set van het gelijknamige Magic: The Gathering Amonkhet Block en bevat 264 kaarten. Vanaf nu beschikbaar bij Ingelberts!

23 mrt

iDance partysystemen

Ontdek de all-in-one partysystemen van iDance. Deze draagbare luidsprekers hebben verschillende aansluitingsmogelijkheden (waaronder draadloos via Bluetooth), alsook een lange batterijlevensduur en een heuse LED lichtshow! Kom snel een van de modellen bekijken in onze winkel, en we laten jullie met plezier het mooie geluid horen! Prijzen vanaf 99,99 euro (100 watt), 139.99 euro (500 watt) of 299.99 euro (1000 watt).

01 mrt

Hoverkart

Met de hoverkart gebruik je jouw hoverboard op een heel andere manier! Bevestig de kart aan je hoverboard, zet je in het stoeltje en verplaats je al liggend op je hoverboard! Verkrijgbaar in onze winkel voor € 49.99!

27 jan

Lego exclusives

De prachtige Volkswagen T1 Camper of de iconische VW Beetle? De Minicooper inclusief picknickmand of toch maar de Ferrari F40? Of misschien toch de Porsche GT3 RS van maar liefst 57cm lang! Kom ze allemaal ontdekken in onze winkel! Lees meer

Speelgoed Ingelberts 2017-2018