13 jul

Magic The Gathering: Core Set 2019

Core 2019 is de 18e Magic Core Set.  De set bevat 280 kaarten, waarvan 20 Basic Land, 101 Common, 80 Uncommon, 53 Rare en 15 Mythic Rare. Extra kaarten zijn te vinden in de Planeswalker Decks. Vanaf vandaag zowel boosters, planeswalker decks, bundles, deckbuilder toolkits alsook sleeves, deckboxes en binders bij ons in de winkel!

08 jun

Magic The Gathering Battlebond

In Battlebond keert Magic terug naar Kylem, een gloednieuwe plane in het Multiversum! Op deze plane zijn twee-tegen-twee gevechten een belangrijke sport. Doel is niet om je tegenstanders zo snel mogelijk te doden, maar juist met stijl en flair.  Deze set bevat in totaal 254 unieke kaarten, waarvan 85 gloednieuwe kaarten die allen direct toegestaan zijn om mee te spelen in Commander, Legacy, en Vintage! Vanaf nu beschikbaar in onze winkel!

31 mei

Schleich zomeractie

Vraag in onze winkel jouw Schleich spaarkaart. Per elke 5 euro aankoop in Schleich producten krijg je een sticker voor op jouw spaarkaart. Een volle spaarkaart (5 stickers) betekent dat je een gratis Schleich figuurtje met een groene sticker mag uitkiezen! Koop je dus bijvoorbeeld de Schleich paardenaanhangwagen van € 24,99 euro, krijg je er al meteen een gratis diertje bij! Deze actie loopt tem 31/08/2018.

24 apr

Flush Force

Flush to reveal! Ontdek de nieuwste verzamelrage: Flush Force! Giet water in het reservoir en ontdek welke Flushies je hebt! Er zijn er meer dan 150 te verzamelen. Kom ze snel ontdekken in onze winkel!

05 apr

spel Queendomino release

De langverwachte opvolger van het immens populaire spel Kingdomino komt eraan! Op zaterdag 14 april vanaf 14.00u kan je Queendomino komen spelen in onze winkel. Queendomino baseert zich op hetzelfde principe als zijn voorloper, maar het spel wordt wat tactischer door de komst van ridders, speciale gebouwen en torens. Iedereen die op zaterdag een exemplaar koopt, krijgt een exclusief promokasteel bij het spel!

23 mrt

Cards Against Humanity

“A party game for horrible people”. Cards Against Humanity is het best verkochte partyspel wereldwijd, en ondanks zeer moeilijk te verkrijgen in België, vanaf nu ook (eindelijk) beschikbaar bij ons in de winkel!

18 mrt

Hasbro actie -50%

Van 15/03/2018 tem 08/04/2018 krijg je 50% korting op een 2e product naar keuze! Alle combinaties mogelijk tussen volgende merken: Nerf, Play-Doh, My Little Pony, Transformers en Nerf Nitro!

Speelgoed Ingelberts 2017-2018